Geile amateur xsky98x (21)

Acties

Informatie

xsky98x (21)

Bericht van xsky98x

Op zoek naar een leuke en spontane studente? Neem een kijkje en stuur me een leuk berichtje, wie weet wordt het nog gezellig

Informatie over xsky98x

Naam: xsky98x
Leeftijd: 21
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Ik lust alles maar toch is het allerlekkerste een goede salade, goed fruit of een lekker kip. en drink graag Water, op zijn tijd een lekker wijntje. Mijn hobbie(s): Creatief zijn, sporten. Mijn favoriete muziek is Pop, rock. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Subtiele mannen die zichzelf zijn, maar ook van een beetje van fitness houden. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn Buiten en onverwachts. Bij mannen val ik op hun Atletisch lichaam. Piercings: ja. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Veelbelovend, lief en soms een tikkeltje eigenwijs. Mijn Sterrenbeeld is weegschaal. Mooi aan mezelf: Borsten en mijn billen. Mijn levensdoel is: Succesvol worden. Mijn levensmotto is: Een dag niet geplukt is een dag niet geleefd. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Opdringerig. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou